OPREMA ZA SKLADIŠTENJE I PRODAJNE PROSTORE

POČETNA / OPREMA ZA MAGACINE I PRODAJNE PROSTORE

Imal proizvodi

Paletni regali - Fortissimo

Paletni regali Fortissimo omogucavaju racionalno iskoristenje skladisnog prostorija i sluze za skladistenje paletizovane i nepaletizovane robe. Navedeni sistemi namenjeni su za srednja i visoka regalna skladista vecih kapaciteta u kojima se skladistenje vrsi rucno i viljuskarem.

Više informacija
Imal proizvodi

Polični regali - Universal I

Polični regali UNIVERZAL izrađeni su od visokokvalitetmog čelika sa sertifikatom o poreklu tip FeP.Proizvedeni su najmodenijom tehnologijom presovanja i provlačenja, a zavrsna obrada je plastificiranje na 180 stepeni Celzijusa sto im daje izuzetno veliku otpronost na habanje i ogrebotine.

Više informacija
Imal proizvodi

Etažna skladišta - Universal II

Etažna skladišta-podesti UNIVERSAL II koriste elemente UNIVERSAL I s tim da je čelik za izradu bočnih strana strukturalni čelik s Certifikatom tipa 3.1.B (EN10204) - debljine 1.0 mm.Moguće visine konstrukcije su do 10 metara i do 3 nivoa platformi.

Više informacija
Imal proizvodi

Pregradni paneli - Modulart

MODULART je ime koje predstavlja sistem integrisanih pregradnih zidova. MODULART nudi dizajnerima širok spektar mogućih konfiguracija koji čak i naknadno mogu biti modifikovani i dodati zahvaljujući karkateristikama konstrukcije i materijalima kojima su serije proizvedene.

Više informacija
Imal proizvodi

Oprema za prodavnice - F25

Fabrika La Fortezza je specijalizovana za proizodnju opreme za sve vrste prodavnica, supermarketa, butika i ugostiteljskih objekata i u proizvodnji prateće opreme za prodavnice vodeći je proizvođač u svetu.

Više informacija
Imal proizvodi

Konzolni regali - Cantilever

Konzolni regali služe za skladištenje robe različitih dužina, kao što su razni profili, šipkasti materijali,limovi, razne vrste nareznih ploča, rezane građe,profila i ukrasnih lajsni i sl.

Više informacija
Imal proizvodi

Paletni regali - Fortissimo DriveIn

Sistemi za skladištenje paleta drive in (first in - last out) odlikuju se velikom iskorištenošću prostora, te su pogodni za skladištenje robe istog tipa. Izrađeni su na platformi FORTISSIMO od prvoklasnog strukturiranog čelika Fe E280 sa sertifikatom o poreklu 3.18(EN 10204).

Više informacija
Imal proizvodi

Protočni regali - Fortissimo rolers

Sistemi za skladištenje paleta drive throught (first in - first out) su sistemi koji najbolje koriste skladišni prostor i primer su dobre organizacije skladišta. Naročito su praktični prilikom skladištenja robe s ograničenim rokom trajanja jer praktično sa regala prva izlazi ona paleta koja je prva i uskladištena.

Više informacija
Imal proizvodi

Arhivski regali - Unimob

UNIMOB arhivski regali predstavljaju veoma moderan sistem polica na šinama koje za svoju nadgradnju koriste platformu UNIVERZAL. Veoma veliki raspon dimenzija polica daje veliki broj mogućnosti za projektovanje i ugradnju i kao takvi u mogućnosti su da se prilagode svakom prostoru.

Više informacija